Unghii french colorate: idei de modele și combinații

Unghiile french colorate sunt un clasic modern și o modalitate excelentă de a adăuga o notă de farmec și feminitate în stilul tău de înfrumusețare. Aceste manichiuri tradiționale adaugă un ușor și delicat accent de culoare și stimulare la manichiurile subtile, dar aranjate, care sunt atât de populare. 

Unele dintre cele mai accesibile stiluri de unghii au acum o nouă avalanșă de creații care matchuiesc un număr de ocazii și se potrivesc bugetelor oricui. Cu modelele colorate franțuzești, nu doar că veți arăta glamuroase, dar veți rata din plin și prindeți atenția.

Ce sunt unghiile french colorate?

Unghiile french colorate sunt, de fapt, un chircior tradițional cosit, sau smalțul alb pe canelurele unghiilor, care este împodobit cu culori diferite și finisaje. O tendință atât de puternică de la începutul anilor ’90, exfolierea a venit înapoi în tendințe, dar în această etapă cu multe și mai multe combinații de culori și finisaje. Știați că această modă a manichiurii a venit de la un stâlp parizian la începutul anului 1930?

Odată ce un smalț obișnuit a fost aplicat de-a lungul genților și a lăsat în urmă mâinile impecabile și incredibil de bine îngrijite, veți fi gata de petrecere mult mai devreme decât v-ați aștepta! Și, cel mai bun lucru este că nu trebuie să cheltuiți o avere.

Cum se aplică unghiile French colorate:

 1. Preparați-vă unghiile. Îndepărtați oja veche înainte de a aplica o nouă culoare. Curățați oja veche și lăsați-vă unghiile să se usuce.

 2. Aplicați un bază. Acest pas este important pentru a proteja unghiile tale și a prelungi durata lor de viață.

 3. Aplicați nuanța dorită. Cel mai bine este să alegeți un baza subtilă și caldă, cum ar fi un roz pal sau nude.

 4. Aplicați nuanța de sus. Nuanța poate fi alb, sau alegeți o nuanța deschisa și vibrantă cum ar fi un roz electric, albastru sau Roz Ultra.

 5. Experimentați cu culorile: încercați opțiuni îndrăznețe, precum și culori mai subtile și mai delicate.

Ideea de Zi cu Zi cu Unghiile French Colorate

Există o mulțime de opțiuni neconvenționale pentru manichiura franțuzească colorată, dar trebuie să știți direct cu ce să începeți. Iată câteva sugestii inspirate pentru pasionatii de unghii french colorate:

 1. Flori Splendide: alegeți o bază galben-sau auriu și frecați o salbă de culori frumoase deasupra. Adăugați petale de flori delicate și vârfuri inegale pentru a face manichiurile cu aspect botanilor.

 2. Rosu Picant: această manichiură epică va fi definita instantaneu dacă alegeți o nuanță intensă de roșu și aplicați un varf alb sau topit.

 3. Galben sporit: un baz and top coat gălbui, adăugați un deget cu o jumătate alb cu albastru-albastru sau albastru la vârf. Asta este armonia culorilor perfecte pentru o dimineață.

 4. Sublim: pentru o manichiură simplă dar genială, optați pentru o bază albă și un varf roz. V-ar putea lua câteva minute, dar se asigura că veți lua atenția tuturor.

 5. Degete Balerină: selectați un color pastel elegant, cum ar fi lila sau piersica, pentru bază și top. Apoi adaugați câteva vârfuri argintii sau bronzii pentru un stil clasic dar modern.

 6. Degetele Aurii: Unghiile french colorate arată foarte chic și intangibile folosind culori chrome. Încercați o nuanță deschisă de auriu ca un baz și aplicați o strălucire superioară de auriu și argint pentru a imita un efect de aur.

 7. Fire Mature: alegeți o bază nude sau gri. Apoi, prinseți un accent contemporan albastru-verde, lăsând petale funcționale cu degetele. Adăugați câteva vârfuri urbane pentru un aspect stilat și care se potrivește perfect cu roua dimineții.

Înfățișați Puterea cu Unghiile French Colorate

Dacă vreți să mergeți în afara orthodoxismului tradițional, atunci unghiile french colorate sunt opțiunea perfectă. Acest stil se potrivește pentru orice ocazie, de la o rochie strânsă, la vârful unei robe sau pentru a marca evenimentele speciale. Aici sunt câteva opțiuni de unghii pentru ocazii speciale:

 1. Couture: o oja albastru înălțător și un top cu vârfuri, potrivite perfect pentru a întregi ținuta la petrecerile exquisite.

 2. Black Tie