Unghii pentru vară: Cele mai populare modele pentru a-ți arăta manichiura în cel mai frumos mod

Unele femei se bazează pe modele de unghii de vară trend-setting pentru a crea cele mai frumoase și atrăgătoare outfituri. Această iarnă, puneți-vă unghiile la punct pentru a face cea mai bună manichiură! Ținând cont de modelele de unghii care se poartă pentru vară, acest articol vă oferă câteva idei și sugestii pentru a vă ajuta să vă prezentați cel mai bun look. 

De la nuanțe strălucitoare, modele grafice sau viu colorate, acesta este articolul pe care toată lumea trebuie să-l citească pentru a fi la curent cu ultimele tendințe de unghii.

Cele mai populare modele de unghii pentru această vară

Această vară vin cu inspirație nouă pentru unghii. Toate nuanțele sticloase sunt așteptate să ia steagul, în timp ce viziunea ombre (melerat) se poartă în tonuri multicolore strălucitoare. Se termină vremurile când toate unghiile erau setate în aceleași culori. Stilurile și culorile își câștigă popularitatea. Glasurile retro câștigă încrederea și tendința funky va cuceri inimile femeilor de pretutindeni. Să începem prin a discuta aspectele cool ale unghiilor și aspectele pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când faceți o selecție.

Nuanțe de unghii metalizate

Vorbim despre o alegere specială pentru această vară! Unghiile metalizate și aurii sunt arătate pe tot internetul. De la tuș albastru până la tușuri metalizate, dar și tușuri verzi cu accente multiple sunt cele mai la modă și trendy. Modelele de unghii metalizate au mantra de noapte perfectă și un look divin pentru evenimentele de zi. Diferite nuanțe metalice, cum ar fi roșu-auriu, roz-aprins, lila și bleu-acvatic și chiar pietre precum vâscul, mormăitul sau chiar aurul, devin una dintre cele mai frumoase opțiuni. Aceste nuanțe vor îmbunătăți în mod eficient look-ul general al unghiilor dumneavoastră prin simpla adăugare a unei glazuri metalice.

Unghii marmorate

O altă tendință interesantă care se prezintă în lumea pieselor de manichiură este cea a unghiilor marmorate. Este destul de ușor să creați, iar rezultatul este plin de har. Fie că adăugați paiete sau vă limitați la câteva vopsele similare, este important să optați pentru o nuanță monocromă pentru a crea un efect marmorat remarcabil. Aceasta este alegerea perfectă pentru o seară cool care să se potrivească ținutei și accesoriilor.

Unghii cu un stil clasic

Unghiile clasice pot deveni chiar și mai interesante cu o filosofie edgy. Unghiile clasice sunt populare și devin mereu și mai populare, deoarece acestea sunt perfecte pentru a fi purtate cu orice ținută. Când vine vorba să adaugi un element french cafeniu, optează pentru un tuș albastru sau un roz pastel. Dacă optați pentru o uniformitate elegantă în aspectul unghiilor dumneavoastră, nu treceți la o altă tendință. Scriiuri urbane moderne vor da manichiurii dumneavoastră un nou nivel de farmec și vor arăta excepțional în imagingul dumneavoastră. Atașați un aspect classic electrizant cu aplicații de diamant de pe vârf și mângâiați manichiura proprie prin alegerea unor nuanțe comune în aceeași paletă.

Unghii cu tipografie

Unghiile cu tipografie sunt una dintre mașinile norocului care sunt în curs de dezvoltare. De la litere mari și clare la complexe structuri 3D sau elemente de design pixelati, sunt numeroase optiuni pe care le puteți alege. Unele dintre modelele de unghii de vară 2019 care au mai multă popularitate sunt cele cu numele proprii, numere și simboluri. Acesta este stilul perfect pentru a evoca un zâmbet pe fața cuiva care se simte cu adevărat produs de tine.

Modele grafice

Cultura modernă experimentală a câștigat lumea fascinantă a unghiilor și aduce cu sine mai mult stil grafic. Acest concept se folosește în producția de unghii pentru a crea modele unice și originale. Aici, este vorba de imprimarea propriei dvs. imagini, jocuri sau desene aproape pe orice unghie. Modelele grafice sunt destul de neobișnuite și rar sunt folosite. Sunt forme neșlefuite și amestecări de culori în diferite culori care vor atrage toate privirile.

Unghii cu pietre Swarovski

Această vară, încântați-vă unghiile cu elemente strălucitoare. Unghiile și cristalele Swarovski se potrivesc perfect cu orice ținută. Acestea sunt comercilizate în mai multe forme și se obișnuiau să dea un efect prețios unghiilor.