Zodii: Caracteristicile și trăsăturile distinctive ale fiecărei zodii în parte

Ce-ar fi universul arhetipal fără caracteristicile dramatice și trăsăturile noastre distinctive asociate cu fiecare dintre cele 12 zodii? Acest lucru ar oferi o privire asupra modului în care aproximativ 85% din viața noastră este determinată de planete, constelații și poziția lor. Zodiile sunt determinate prin luna, anul și ziua noastră de naștere, fiind semne individuale de interconectare, ce reflectă caracteristici unice, personale și distincte, ce fac parte din structura de bază a psihicului nostru. 

Acest articol va explora modul în care fiecare zodie este definită prin caracteristicile sale principale și trăsături, fundamentale în ceea ce privește personalitatea și abilitățile sale care definesc fiecare individual în parte.

Caracteristicile și trăsăturile distinctive ale zodiacului

Zodiacul a fost întotdeauna un obiect de interes pentru mulți oameni de-a lungul vremii. Acesta asociază anul nașterii cu o zodie specifică, și de aici se presupune că toți semnalează în mod direct ceva ce ne definește: trăsăturile personale și personalitatea.

Zodia Berbec

Persoanele născute sub zodia Berbecului au ca principala caracteristică trăsătura de a fi indepedente și de a-și induce formarea de obiceiuri numite obiceiuri. Acestea sunt însoțite, de obicei, cu o atitudine curajoasă și încăpățânare și dorința lor de a lua conducerea. De asemenea, Berbecul are, în mod obișnuit, abilitatea de a fi mereu antrenant, de a fi foarte observator și de a avea întotdeauna o putere de determinare asemănătoare. Din punct de vedere emoțional, Berbecul poate fi uneori aspru sau impulsiv, și și-ar dori să fie mereu în centru limelinei.

Zodia Taur

Persoanele născute sub zodia Taurului au o natură practică, nu se pierd în utopii și au abilități foarte apreciate de a respecta reguli și de a le păstra. De asemenea, Taurul simte nevoia firească și constanta de a se stabili, are nevoie de structură și de a fi foarte invidios. Pe de altă parte, această zodie poate fi extrem de blândă și liniștitoare, fiind deschisă să încerce lucruri noi și să rămână calmă în fața stresului și a schimbărilor. Și-ar dori ca emoțiile și sentimentele sale să fie direcționate și respectate în schimb.

Zodia Gemeni

Persoanele născute sub zodia Gemenilor sunt radiază intelectualitate și abilitatea lor de a gândi rapid și de a lua decizii bune. Acestea sunt capabile de a face schimbări rapide și de a reacționa imediat în fața schimbărilor și a provocarilor. O persoană Gemeni are o înclinație naturală de a fi vertis, vorbind și de a duce discuțiile la un nivel superior. Abilitatea sa de a ști cum să se adapteze și să motiveze pe ceilalți îi face un participant excelent în viața lor și lumii lor sociale.

Zodia Rac

Persoanele născute sub zodia Răcelii au trăsăturile unei persoane pline de inimă, afectuoase și foarte sensibile la nevoile altora. Acestea sunt spirituale, întelepte, sensibile și intime. Abilitatea lor de a se adapta cu ușurință și de a stabili relații adânci cu cei din jur, cu toate acestea, uneori acestea se simt umbrite sau margininite. Se simt cel mai bine atunci când combină abilitățile lor sociale și cultivate cu simțul lor artistic și creativ.

Zodia Leu

Persoanele născute sub zodia Leului vor avea mereu și întotdeauna atitudinea strălucitoare și plină de energie. Acestea sunt cunoscute pentru modul în care își folosesc încăpățânarea lor ca să atingă orice obiectiv pe care și l-au propus. Ele vor avea, de asemenea, o dorință de a se remarca, de a fi recunoscute și de a fi întotdeauna în centrul atenției. De asemenea, acestea sunt cunoscute pentru modul în care știu să gestioneze bine relațiile cu cei din jur, sunt mândre, generoase, independenți și optimiști.

Zodia Fecioară

Persoanele născute sub zodia Fecioarei sunt recunoscute de obicei pentru abilitățile lor răbdătoare și tehnice, precum și abilitățile lor artistice, lor creativitatea și organizarea naturală. Acestea sunt recunoscute în mod obișnuit pentru abilitatea lor de a fi raționale, responsabile și practice. Acestea sunt cunoscute în mod natural pentru observația și cercetarea metodică pe care o fac, precum și pentru abilitatea lor de a preda și de a învăța.