Urari deosebite de ziua de nastere: cum sa transmiti cele mai sincere felicitari

Ziua de nastere reprezinta un moment special in viata oricarei persoane, motiv pentru care dorim sa transmitem cele mai sincere urari celui care se bucura de aceasta zi speciala. O persoana nascuta pe data de nastere isi doreste sa se simta speciala si sa se bucure sa primeasca adevarate omagii. Fiecare om isi doreste sa stie ca e important pentru ceilalti si ca aceasta zi unica in an in care se naste este apreciata la adevaratul ei valoare.

Este important ca la aceasta zi speciala sa trimiti urari deosebite de ziua de nastere, nu doar simple vorbe care le intalnim in orice felicitare. Urarile de ziua de nastere trebuie sa exprime sentimentele tale de apreciere si de dragoste pe care le porti aceleia care isi aniverseaza nasterea. Trebuie sa folosesti mai mult decat cuvinte obisnuite, cuvinte care sa exprima ceea ce simti si ceea ce ai pe suflet pentru acea persoana speciala.

Iata cateva idei de felicitari deosebite de ziua de nastere, alaturi de cateva ponturi de transmitere a celor mai sincere urari:

 1. Trimite o felicitare cu o compozitie muzicala

O idee inedita de felicitare pentru cei dragi este sa le trimiti o compozitie muzicala care foloseste sunetele naturii ca pe un fel de coloana sonora. Aceasta felicitare va fi unul dintre cele mai emotionante si unice cadouri pe care acestia le pot primi.

 1. Foloseste-ti abilitatile creative

Daca ai talente artistice, acesta este momentul sa le folosesti pentru a-i transmite celui drag o felicitare speciala. Poti concepe un desen amuzant, o poza sau o poezie care sa exprime sentimentele tale si care sa-i faca pe cei dragi sa zambeasca.

 1. Trimite-le o felicitare sub forma unui mesaj video

Avand in vedere starea actuala de pandemie, nu se cunosc felicitarile traditionale aceluia caruia ii poti strange mana. Motivul pentru care un mesaj video a devenit cea mai buna varianta in acest an special. Acest mesaj poate fi trimis prin intermediul purtatorilor tai de mesaj preferati, mi-hai cel mai bine cunoscut fiind WhatsApp.

 1. Trimite-le o felicitare tradiționala

Chiar daca in starea pandemica aceasta este o optiune limitata, daca cumva reusesti sa-i trimiti celui drag o felicitare traditionala aceasta il va face sa se simta emotionat si va adauga o nota personala felicitarii tale.

 1. Trimite-le un cadou

Chiar daca ziua de nastere reprezinta un motiv numai al persoanei respective, acest lucru nu inseamna ca nu poti fi parte a acestei zile speciale si sa-i trimiti un cadou. Poti opta pentru un cadou interesant pe care sa-l foloseasca, sau pentru care sa recapete sentimentul tau de apreciere si iubire.

Cum sa transmiti cele mai sincere felicitari

Madalina Magdalena

 1. Foloseste cuvinte emotionante

Cu certitudine cel mai important aspect al urarilor de zi de nastere este sa folosesti verbiat si cuvinte emotionante care sa expuna sentimentele si starea ta de spirit. Acestea vor fi simtite de cel care primeste felicitarea si il vor face simti ca este iubit si apreciat.

 1. Personalizeaza-i o felicitare

Incerca sa personalizezi felicitarea prin adaugarea unor elemente ce tin strans legate de persoana respectiva. Aceasta poate include detalii personale despre acea persoana sau amintiri pe care doar voi doi le puteti partaja, citate care sa reflecte sentimentele tale sau poate un mesaj cat se poate de simplu ce sa contina doar un singur cuvant.

 1. Cauta felicitari online

Daca esti blocat si nu mai stii ce sa scrii, poti cauta citate de zi de nastere sau texte de pe site-urile dedicate felicitarilor online ce pot fi folosite pentru cadouri si felicitari online. Acest lucru poate sa-ti ofere ceva ce scrie pentru tine sau te poate ajuta sa-ti dai seama ce anume simti.

 1. Foloseste-ti imaginatia

  Ori de cate ori cauti sa trimiti cele mai sincere felicitari de zi de nastere, dar si orice felicitare, ar trebui sa-ti folosesti imaginariea sau creativitatea. Poti transmiti mesajul dorit intr-o maniera originala si memorabila.

 2. Apreciati-l si sustinut-l

Una dintre cele mai sincere felicitari pe care le poti trimite unei persoane este sa-i oferi apreciere si sustinere prin mijloacele pe care le ai la dispozitie. A preciati-l si sustineti-l pentru ce face si pentru cine este el.

Asadar, este foarte important sa fim prezenti in viata celorlalti si sa ne facem timp sa transmitem celor dragi cele mai sincere urari si felicitari de zi de nastere, care sa exprime sentimentele noastre. Daca chiar doresti sa faci ceva deosebit, sa fii original si creativ pentru aceasta zi speciala. Cu cateva ponturi simple, vei reusi sa-i trimiti celui drag cele mai sincere si emotionante felicitari de ziua lui/ei de nastere.