Vremea Falticeni: prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Falticeni este un oras situat in judetul Suceava, Romania. Numele orasului este derivat din limba slavona, insemnand “Un deal frumos”. Acesta este un loc ideal pentru cei care doresc sa se bucure de peisajele frumoase si de atmosfera relaxata de aici. Insa, pentru a te bucura cu adevarat de peisaje, trebuie sa stii informatii despre vremea din Falticeni. Iata ce trebuie sa stii despre vremea din Falticeni si prognoza meteo pentru urmatoarele zile.

Cum este vremea in mod obisnuit

Vremea din Falticeni este una destul de variata, de la temperaturi scazute, in timpul iernii, la temperaturi calde in verile calde sunt un obiectiv atat pentru cei cu ceva mai mult timp liber, cat si pentru oamenii de afaceri. Temperaturile medii in timpul iernii se simt intre 0°C si 9°C, in timp ce temperaturile medii in lunile de vara sunt cuprinse intre 18°C si 23°C. Umiditatea medie in aceasta zona este cuprinsa intre 50% si 80% pe parcursul anului, iar nebulozitatea va alterna intre soare si nori.

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Acum ca ai un context general despre vremea din Falticeni, iata previziunile meteo complete pentru urmatoarele zile:

Vineri

Vineri va fi o zi frumoasa, cu soare si temperaturi moderate. Atmosfera va fi uscata si va fi rafale usoare. Temperaturile se vor situa intre 17°C si 21°C. Indicele de poluare va fi scazut.

Sambata

Sambata, cerul va fi variabil, insa va fi predominant insorit. Vantul va fi slab si temperaturile maxime vor atinge 23°C. Umiditatea va fi mikiuma.

Duminica

Duminica va fi mai putin insorita, si este posibil sa se inregistreze ploaie. Temperaturile vor fi cuprinse intre 15°C si 19°C. Vantul va fi slab si umiditatea atmosferica va fi moderata.

Luni

Luni va fi una dintre cele mai bune zile in aceasta saptamana, insorirea fiind in crestere si temperaturile maxime ajungand la 21°C. Vantul va fi slab si umiditatea atmosferica va fi redusa.

Marti

Marti este o zi in care va fi mai mult noros decat soare, temperaturile maxime ajungand la 20°C. Va fi putin vant si umiditatea va fi scazuta.

Miercuri

Miercuri va fi mai insorit decat luni si marti. Temperaturile maxime se vor situa intre 19°C si 23°C, vantul fiind slab si umiditatea atmosferica va fi scazuta.

Joi

Joi va fi o zi insorita, cu temperaturi cuprinse intre 18°C si 20°C. Va fi in continuare vant slab si umiditate scazuta.

Cu aceste prognoze meteo pentru urmatoarele zile si informatiile cunoscute despre vremea din Falticeni, te poti bucura oricand de oras pentru a te relaxa si a te bucura de peisajele frumoase de aici. Asadar, ia-ti bagajele si ia-ti concediul in Falticeni!