Cele mai bune seriale online pe care să le urmărești

Tot mai mulți oameni preferă să-și petreacă timpul acasă în această perioadă. Chiar dacă aceasta poate fi o soluție bună pentru a ieși din lumea copleșitoare a vieții cotidiene, s-ar putea să vă găsiți în imposibilitatea de a decide ce ar trebui să faceți pentru a vă bucura de timpul liber. Fie că preferați streaming-ul de filme sau seriale, aveți o gamă largă de opțiuni și oferte. Iată cele mai bune seriale online pe care să le urmăriți acum.

  1. Game of Thrones

Cu siguranță, aceasta este prima opțiune pe care s-ar putea să o luați în considerare. Celebrul serial HBO, Game of Thrones, este unul dintre cele mai urmărite show-uri. Acest serial bazat pe cărțile lui George R. R. Martin – Song of Ice and Fire – vă va ține cu sufletul la gură până la finalul în sezonului 8. Acest serial îmbină perfect intriga politică cu elemente misterioase și magice, atrăgând oamenii din întreaga lume.

  1. The Office

Dacă nu sunteți în căutarea unui serial de dramă complicat, ci mai degrabă ceva comedie fără efort, The Office oferă liniaritate și râs relaxat chiar la comenzile dumneavoastră. Serialul se învârte în jurul comitetei de angajați a unei mici firme de hârtie din Pennsylvania care trece prin experiențe, sarcasme și întâmplări umoristice în timpul zilei de lucru.

  1. Narcos

Încă un serial Netflix, Narcos, tratează într-un mod cu adevărat încântător originea lumii infracționale a drogurilor din Columbia și modul în care acestea au devenit o problemă majoră, dat fiind că au devenit un imperiu economic și politic. Acest serial examinează abil personalizarea acestui subiect profund și antrenează telespectatorii într-o nouă și captivantă călătorie.

  1. Breaking Bad

Unul dintre cele mai populare seriale TV ale tuturor timpurilor, Breaking Bad, explorzează de asemenea peisajul violent al lumii infracționalității. Acesta urmărește și extraordinara transformare a lui Walter White, un profesor de chimie în vârstă care, când aflat că are cancer a pus bazele unei operațiuni de producție și vânzare de metamfetamine.

  1. True Blood

True Blood, un alt hit HBO, se învârte în jurul unei tinere vizionare, Sookie Stackhouse, care trăiește într-o localitate americană mică. Acest serial urmează viața ei în lupta ei pentru a descoperi adevărul despre vampirii, creaturi paranormale ascunse de tovarășii ei umani.

  1. House of Cards

House of Cards este o dramă politică excellentă care prezintă lumea politică americană prin ochii lui Francis Underwood, un politician ambitios al Partidului Democrat. Acesta a debutat inaugural ca Netflix Original și, de atunci, a devenit unul dintre cele mai populare seriale de televiziune.

  1. Suits

Suits este un serial care se bucură de popularitate în rândurile iubitorilor de seriale, oferind un amalgam interesant de trame și acțiune. Acesta prezintă un avocat care îl angajează pe unul dintre clienții săi, bazându-se pe acutatea sa legală și aptitudinile sale. Acesta și partenerul său explorează problemele de drept și lumea legilor din punct de vedere al cazurilor și tehnicilor legale.

  1. How I Met Your Mother

Aceasta comedia serial povestește povestea personajului principal, Ted Mosby, în căutarea iubirii sale pentru mama copiilor săi. Cu un elen de personaje interesante, acest serial se bucură de mare succes între publicul tânăr. Serialul urmărește aventurile acestei echipe haioase în încercarea de a dezlega misterul și soarta personajului principal.

  1. Sherlock

Serialul BBC, Sherlock, a revolutionat modul în care serialele au tratat reabilitarea modernă a lui Sherlock Holmes. Acest serial prezintă poveștile cazurilor lui Sherlock Holmes și Dr. John Watson, în atmosfera modernă britanică. Acest lucru oferă un set de noi soluții și detecting într-un peisaj modern, rămânând încă fidel tradiției.

  1. Scrubs

Scrubs este o comedie medicală care prezintă povestea doctorului John „J.D” Dorian și colegilor săi de la Sacred Heart Hospital. Acest serial aduce cu sine mult umor, metafore și gânduri profunde prin utilizarea narrativei diferite și nararea altor povești. Inceput in 2001, acest serial a acumulat o mare fan-base care rămâne încă fidelă ieri.

Având în vedere numărul nelimitat de opțiuni și oferte, este lesne de înțeles de ce poate fi greu să alegeți ce anume să urmăriți. Știm, însă, că cei de mai sus sunt cei mai buni și avem speranța că v-am ajutat să vă bucurați de o bine meritată relaxare.