Cele mai bune seriale turcești pe care trebuie să le urmărești

Serialele turcești au devenit o tendință în creștere atât în țara lor, Turcia, cât și în întreaga lume. Cu scenarii interesante și savuroase, serialele turcești pun întotdeauna telespectatorii pe margini și îi țin în priză până în ultimul episod. Aceste seriale se bucură de o popularitate neobosită, motiv pentru care le vedem aflate pe listele celor mai bune și cele mai populare seriale turcești.

Cu câteva dintre cele mai bune producții televizate din lume, industria turcească de televiziune a devenit una de succes în ultimii ani. Ținând cont de popularitatea furtunilor turcești, vă prezentăm în acest articol cele mai bune seriale turcești de care trebuie să vă bucurați.

Iată cele mai bune seriale turcești pe care trebuie să le urmărești:

1. Inalta societate

Inalta Societate, cu titlul original “Kördüğüm”, este un serial turcesc realizat de O3Medya și difuzat de Star TV. Acesta a început să fie difuzat în data de 15 februarie 2013 și este format din 4 sezoane. Serialul se învârte în jurul unei familii rurale bogate care trăiește la ferma lor în Anatolia. Seria se concentrează pe acțiunile și conștientizarea morală a membrilor familiei Acar, ai căror interese și așteptări contrazic și până la punctele lor de vedere și de credință.

2. Zâmbetul lupului

Zâmbetul lupului sau (Kara Sevda) este un serial turcesc care a început să fie difuzat pe Star TV la data de 14 octombrie 2015. Există 2 sezoane ale acestui serial, care au fost difuzate de Star TV în Turcia și de Netflix în întreaga lume. Kara Sevda este unul dintre cele mai populare seriale turcești care urmărește menirea și visele mai îndrăznețe ale tinerilor Nihan și Kemal. Cartea de dragoste a lui Nihan și Kemal este plină de surprize și vise, dar se chinuie să se mențină împreună în ciuda tuturor opozițiilor.

3. Sirene

“Siren” sau Muhteşem Yüzyil Kösem este un serial istoric turcesc care a început să fie difuzat pe Star TV la data de 20 noiembrie 2016. Serialul descrie o perioadă istorică extrem de importantă pentru istoria Turciei, perioada dominației lui Sultanul Ahmed I (1590-1617). Această eroare vorbește despre ambițiile și puterea brută pe care o utilizează Kösem Sultan pentru a atinge scopul pe care și l-a propus, acela de a trăi cele mai bune clipe.

4. Can Yaman

Erkenci Kuş sau În zori, cu interpretarea lui Can Yaman, a devenit peste noapte fenomen în întreaga lume. Serialul care merge mai mult decât limitele îndrăgostirii, acesta încorporează interacțiunea dintre fin și humoral, într-un mod dragut și interacționabil. Serialul are ca tema principala dragostea și este filmat în Istanbulul modern, astfel încât acțiunea se declanșează aproape imediat cu o poveste pasionantă și încantătoare de urmărit.

5. Fatmagül

Fatmagűl sau Fatmagul este un serial turcesc realizat de Ay Yapim și difuzat de Kanal D începând din data de 14 septembrie 2010. Serialul are o temă controversată care vorbește despre raționalizarea abuzurilor și a diferitelor forme de crime, abilități pe care ar trebui să și le pună turcii în discuția lor despre dreptate și egalitate. Serialul prezintă povestea victimelor abuzului și vorbește despre legile care ar trebui să fie interzise.

6. Uimitoarele flori ale acului

Uimitoarele flori ale acului sau Gümüş este un serial turcesc produs de Ay Yapim și difuzat de Kanal D începând cu 11 octombrie 2006. Serialul prezintă viața lui Gümüş și a familiei sale, care sunt divide în două. Numele serialului provine de la renumirea lui Gűműș și are o istorie unica și interesantă în jurul acelei căutări a dragostei și adevărului despre trecut. Acest serial îl readuce pe ecrane nu numai pe Gűműș ci și pe personaje noi și interesante.

7. Fiului pământului

Fiului pământului sau diriliş Ertuğrul este serialul turcesc produs de Tekden Film si difuzat pe TRT. Acest serial prezintă viața tânărului Ertugal și a părinților săi, care sunt obligati de imprejurare sa paraseasca Anatolia și să se îndrepte spre turan, unde construiește suita tribală a turcilor Oghuz. Acest serial este plin de aventură și intrigi și surprinde călătoria prin vremuri a lui Ertugal.

8. La bordura străzii

La bordura străzii sau Suite Çınaraltı este un serial turcesc produs de OGM Pictures și difuzat pe Kanal D.