Cele mai populare fantezii sexuale și cum să le îndeplinești

Fanteziile sexuale pot fi esentiale in recrearea unor relatii intense si adanci intre doua persoane care se iubesc. Aceste fantezii reduceau frecvent inhibitiile destul de scazute, aducand laolor noi planuri, provocari si placere. In orice relatie, este important sa fii deschis pentru a experimenta noi moduri de a te bucura de viata dvs. sexuală. Cu toate acestea, numeroase cupluri nu simt niciodată curajul de a face acest pas și să aibă fantezii sexuale.

Iata cateva dintre cele mai frecvente fantezii sexuale si cateva idei despre cum sa le acorzi realitate.

  1. Fantezia de “Dominare si Subordonare”

Cea mai frecventa fantezie sexuala se refera la rolurile bazate pe “dominare si subordonare”. Aceasta implica puterea si controlul si le permite partenerilor sa experimenteze o schimbare in ierarhie, desi este foarte important sa stabiliti limitele inainte de a fi prea creativi. Acest tip de fantezie poate fi realizata prin jocuri de rol, cum ar fi agent de politie, profesor sau medicul de familie, folosindu-va cuvinte sau atitudini.

O alta idee ar fi sa adaugati elemente precum lanturi sau cravase pentru a le da un aspect mai autentic.. Aceste jocuri de rol nu presupun folosirea fortei, ci implica doar schimbarea intre cei doi parteneri care sunt implicati: dominatorul si supusul.

  1. Fantezia “schimbului”

Schimbul se refera la schimbarea regulata a partenerilor. Aceasta fantezie poate fi realizata prin swaps sau se pot organiza petreceri in care participa mai multe cupluri care accepta acest lucru. Poți alege sa fi în interiorul sau în afara grupului de schimb, dar e important sa-ti explici foarte bine sentimentele si intentiile inainte ca schimbul sa devina real.

  1. Fantezia “unicului”

Sunt si persoane care isi doresc sa se concentreze pe iubirea lor principala si fantezia de “unic” este perfecta pentru ele. Aceasta implica creearea unui joc romantic care sa construiasca incredere si intimitate, si sa devina mai aproape unul fata de celalalt prin ceea ce esenta consacrare. Acest lucru poate fi realizat prin activitati precum impartitul unorteri de zbor, petreceri private, torturi de nunta, propuneri etc.

  1. Fantezia “Threesome”

O alta fantezie sexuala comuna se refera la threesome, care presupune introducerea unei terte persoane in jocul vostru amoros. Acest lucru poate fi realizat prin discurile unor oameni de incredere si vei avea nevoie sa stabiliti unele reguli si limite cat mai inainte ca revelatiile sa inceapa. Threesome ofera persoanelor increderea de a experimenta sex grupal, extraordinara senzatie care poate duce la descoperirea a noi pasiuni si dorinte sexuale din partea voastra.

  1. Fantezia Erotica

Erotica este un alt tip de fantezie care implica stimularea imaginatiei prin citirea a mii de povesti sexuale. Acestea sunt foarte distractive si poate fi chiar antrenant sa discutati despre aceste povesti cu partenerul dvs. pentru a-si impartasi pareri si sa se bucure de aceasta fantezie.

  1. Fantezia “Ținut”

“Ținutul” este o alta fantezie sexuala comuna care implica sa te simti descatusata si indiferenta fata de toate regulile si limitele. Asta include tinute provocatoare, muzica, provocari sexuale si o atmosfera destinsa. Cu acest tip de joc, vei fi capabil sa experimentezi placerea unei noi lumi si, va invoad si totodata sa va faceti cunoscute noi harti ale placerii.

  1. Fantezia Online

Cu tehnologia noastra moderna, avem intotdeauna posibilitatea de a ne bucura de senzatii, chiar si la distanta. O modalitate buna de a face asta ar fi prin fantezii sexuale online, care presupun implicarea inreeparete agreate si care poate ajunge pana la pornografie. Acest tip de fantezie poate consta intr-o serie de scrisori prin care sa descoperiti noi aspecte ale sexului si poate fi implementat online, prin chaturi video sau prin video-uri pe scurt.

Fanteziile sexuale pot fi considerate ca un mod de a va apropia pe voi si pe partenerul dvs, prin impartasirea acestor fantezii cu atentie si incredere. Acest lucru va poate ajuta sa va mentineti relatia interesanta si in acelas timp sa va permite sa explorati senzatiile date de posibilitati noi si incitante. In acest fel, puteti experimenta si exploradui incredibila lume corpului uman si a placerei sexuale.