Freze baieti: cele mai populare tendinte de coafuri

Potrivit unei revizuiri recente realizate de unele dintre cele mai renumite magazine online si reviste de moda, tendințele coafurilor pentru băieți, în special cele pentru băieții care iubesc freza, se schimbă și evoluează în mod constant. Astfel, multe preparate și stiluri distinctive sunt la ordinea zilei, astfel încât chiar și cei mai exigenți bărbați pot găsi ceva potrivit pentru a se remarca și să se ridice și mai sus în trendurile contemporane.

Iată câteva dintre cele mai populare tendințe de freze baieti din prezent:

1. Freza scurtă și netezită

Freza scurtă și netezită este considerată una dintre cele mai clasice stiluri. Această coafură a apărut pentru prima dată de cel puțin 40 de ani, dar a rămas la fel de modernă ca și în trecut. Dacă decideți să purtați peștun, ar trebui să vă apăsați părul la tâmple, pe crestetul capului și înapoi. Apoi, trebuie să neteziți părul cu o piesă sau cu o cărare în jos. Această coafură se potrivește cel mai bine pentru cei cu părul mai groas sau aspru, însă poate fi adaptată și pentru celelalte tipuri de păr.

2. Freza deasupra umerilor

Freza deasupra umerilor este, poate, una dintre cele mai populare tendințe în acest an. Se potrivește de minune pentru toate tipurile de păr, iar părul poate fi ondulat sau lucios. Această coafură poate fi alpinată sau netezită, în funcție de preferințele personale. Înainte de a merge la un salon de înfrumusețare sau înainte de a vă folosi de vreo masini de tuns, asigurați-va că știți ce stil doriți să obțineți și că aveți o imagine clară în minte.

3. Freza cu dreptunghiuri

O alta tendinta freză populară în prezent este cea cu dreptunghiuri. Această coafură este o combinație între o freză clasică și o coafură îndrăzneață și modernă. Pentru a obține această coafură, aveți nevoie să veți părul pe cap și apoi să-i dați forma dreptunghiurilor. Este important ca acești dreptunghiuri să fie subtiri și precise.

4. Freze în stil de tiv

Frezele în stil de tiv sunt și ele foarte populare în prezent. Acesta este, de fapt, o versiune mai modernă a frezei clasice, însă cu o twist interesant. Obiectivul acestei coafuri este să alungești fața și să-i oferi un aer de înălțime. De regulă, șuvițele sunt scurte pe laterale și o mai lungi în partea de sus, pentru a crea acea senzație de înălțime.

5. Freza French Crop

Freza French Crop este considerată a fi una dintre cele mai obscure tendințe de freze baieti în prezent. Aceasta are la baza freza clasică, cu diferența că firul de păr în partea de sus este mai lung și mai drept. Această coafură poate fi creată prin uscarea naturală sau prin ondulare și permite expresia identității și creativității.

6. Freza cu bucle

Freza cu bucle este o tendință populata, poate ceea cea mai populata coafură în prezent. Stilul de bucle necesită niveluri foarte precise și se obține printr-o tunsoare adecvată și prin folosirea de produse de styling potrivite. Părul poate fi lăsat natural sau poate fi ondulat și apoi modelat prin periere.

7. Freza cu îndesat

Freza cu îndesat este, poate, cea mai cool și grozavă tendință de freza pentru băieți din acest an. Această coafură oferă un aer şic, în special la petreceri sau evenimente. Stilul este foarte potrivit pentru aqueea care doresc să iasa din tipare si vor sa obtina un look modern si cool. Pentru a obține acest stil, asigurați-vă că toate firele de par sunts i le retuşati frumos și folosite produse de stilizare de înaltă calitate.

8. Freza scurtă cu fața rasă

O alta tendinta moderna si extrem de cool este freza scurta cu fata rasa. Această coafură necesită o schimbare radicala in look-ul dvs. si presupune tunsora firului de păr de pe coroana într-un stil scurt. În cele din urmă, utilizând un aparat apropriat, capul tău va fi ras, în general, fiind în general necesar să se folosească un măriator pentru a obține rezultatul dorit.

9. Freza cu impletituri

Freza cu impletituri poate părea ciudat sau chiar neobișnuit, dar aceasta ar putea fi considerată o tendinta foarte atractiva în acest an. Pentru a crea această coafura, veți avea nevoie să consultați un stilist profesionist.