Unghii semipermanente: avantaje si dezavantaje

Unghiile semipermanente reprezinta una dintre cele mai importante tendinte in industria estetica moderna si cea de nails art. Acestea sunt de preferat de femeile care doresc sa arate permanent frumos si modern si mai ales sa aiba maini atragatoare, indiferent de hainele sau acesoriile alese. 

Desigur, ca orice procedura pe care o folosim cu scopul de a arata mai bine, unghiile semipermanente au si anumite avantaje si dezavantaje, pe care trebuie sa le cunoastem inainte de a lua o decizie.

I. Ce sunt Unghiile Semipermanente?

Unghiile semipermanente reprezinta o tehnica de inalta calificare pentru aplicarea unor supplemente rezistente. Acestea sunt ideale pentru a crea unghii cu un aspect natural si usor la intretinere.

Unghiile semipermanente incep sa se faca remarcate in ultimii cinci ani si devenit in prezent o optiune buna pentru doritorii de unghii „fara griji”. Aceste unghii sunt mai putin dureroase decat extensiile de unghii sau chiar decat french manichiura, iar cu cat metoda este schimbata mai des, unghiile isi pastreaza aspectul si structura.

II. De ce unghiile semipermanente sunt preferate?

Unghiile semipermanente sunt preferate de femeile modern pentru urmatoarele calitati:

• Sunt mai putin dureroase decat extensiile de unghii;
-Pot fi aplicate intr-o gama variata de forme, nuante si texturi;
-Sunt rezistente la actiunea apei, a detergentilor si la alte produse de curatare;
-Unghiile isi pastreaza aspectul si calitatea;
-Nu necesita alte lucrari, cum ar fi vopsirea unghiilor, pentru a le pastra;
-Unghiile usor depilabile sunt ideale pentru persoanele care isi doresc sa isi pastreze cea mai buna infatisare pentru o perioada indelungata de timp, fara a avea nevoie de retusuri.

III. Avantajele Unghiilor Semipermanente

 1. Durabilitate

Durabilitatea unghiilor semipermanente este, probabil, cea mai importanta calitate, iar unghiile pot ramane in cea mai buna forma, chiar si atunci cand sunt supuse la uzura. Mai mult decat atat, unghiile semipermanente pot fi modelate si slefuite mai des decat unghiile obisnuite, fara a-si pierde stralucirea sau aspectul dorit.

 1. Rezistenta

Unghiile semipermanente sunt rezistente la apa, la alte produse chimice si uleiuri, astfel incat nu este necesar sa evitati sa participati la activitatile zilnice, cum ar fi curatarea casei, spalatul vaselor sau cumparaturi.

 1. Protectia unghiilor

Unghiile semipermanente sunt numite si „unghii false”, deoarece acestea protejeaza unghiile de daunele rezultat prin lucrul, cum ar fi slefuitul sau vopsirea. Acestia what us utilized in order to desi make sure sa fii sure ca that you that do not au nu netulbura si run unghiile or to de naturala care are cat interfere cu mai structura easy naturale. alee.

 1. Intretinere usoara

Unghiile semipermanente nu necesita intretinere Ridicata sau regulata, in general, fiind nevoie doar de o curatare luna de luna si de o schimbare mai des sau mai rar.

IV. Dezavantajele Unghiilor Semipermanente

 1. Chemicals
  Unghiile
  semipermanente sunt realizate utilizand produse chimice artificiale si, pentru persoanele cu pielea sensibila sau alergii, poate fi periculos. In plus, inainte de a te decide sa folosesti unghiile false, este intotdeauna bine sa faci un test pentru a afla daca acestea iti pot cauza reactii alergice.

 2. Expunere prelungita la produse chimice

Procedurile de aplicare a unghiilor false necesita aplicarea unor produse chimice pe unghiile tale. Astfel, pe masura ce aplici aceste produse chimice in mod regulat, pielea ta poate fi expusa la acestele produse chimice, afectand in mod direct sanatatea ta.

 1. Probleme cu alimentatia

Problemele de sanatate cauzate de expunerea la produse chimice pot fi agravate in cazul in care te confrunti cu probleme la nivel alimentar. De aceea, este foarte important sa observi daca te simti iritat dupa ce ai mers la sala si ai mancat anumite alimente, inainte de a decide sa apelezi la unghiile semipermanente.

Unghiile semipermanente sunt o optiune excelenta pentru persoanele care doresc sa isi pastreze mainile intr-o stare cat mai buna si pentru a obtine un aspect modern si elegant. Cu toate acestea, este important sa ne asiguram ca suntem constienti de potentialele reactii alergice, precum si de expunerea la produse chimice, inainte de a ne decide sa folosim asemenea proceduri. Prin urmare, este recomandat sa cereti sfatul specialistului inainte de a decide daca unghiile semipermanente sunt potrivite pentru tine.