Larisa Drăgulescu: Viața și cariera celei mai iubite vedete din România

Larisa Drăgulescu este una dintre cele mai iubite vedete din România, cunoscuta pentru rolurile sale versatile si frumoase. A aparut de-a lungul carierei sale in seriale de televiziune, filme, piese de teatru si tailoring, a jucat candva si la un spectacol muzical, si a fost jurat si moment in emisiuni de divertisment. Cu o cariera profesionala bogata si un trecut interesant, este intotdeauna interesant sa studiem aceste informatii despre una dintre cele mai indragite personalitati din Romania.

Larisa Drăgulescu – o Scurta Biografie

Larisa este nascuta in România, la 15 decembrie 1970, ca Larisa Dragulescu. A absolvit Institutul de Teatru si Film “I.L. Caragiale” din Bucuresti in 1995.

Inainte de cariera sa de vedeta, a lucrat ca dansator la Teatrul Municipal din Bucuresti si a pregatit piesele la Baletul National de Opera si Balet Bucuresti, la Royal Academy of Dancing si coapte alte institutii profesionale de dans.

Primele aparitii la televizor ale lui Larisa au fost ca invitat sau reporter la emisiunile tv “Frumoasele de la pagina 5”, “Magic de-a dvs”, „Buna dimineata” si “Acces direct”. In timpul anilor ’90, ea a jucat in serialul tv “Sandokan” si in filmul „Blestemul Perlei Negre”, alaturi de actorul Horatiu Malaele. In aceasta perioada ea a mai aparut si in postul TVR1 si un numar de spectacole de teatru la Teatrul de Comedie din Bucuresti, Viena si Praga.

In 1999, Larisa a aparut in prima sa piesa de teatru, „Flori pentru Monica”de Simon Calinescu, imediat aparand in succesul piesei “Cum sa lupti singur”. A jucat in cele din urma in mai mult de 15 piese de teatru, de stand-up comedy, deoarece Larisa a jucat de-a lungul anilor in numerose seriale de televiziune, in filme și spectacole de datarile muzicale.

Incepand cu anii 2000, Larisa a prezentat nenumarate emisiuni TV, inclusiv joia mare, matinalul din weekend si a funs si un judecator in Pro TV. De asemenea, a participat la evenimente speciale pentru a face campanii de strangere de fonduri pentru binefacere.

Larisa Dragulescu – Iubirea pentru Arte

Larisa Dragulescu nu numai ca este fana a diversilor talenti din industria filmului, ci si ea a exercitat numeroase discipline artistice in decursul carierei sale.

Dans: Larisa are experienta in mai multe stiluri de dans, inclusiv vals si tango. A lucrat ca dansator la Baletul National de Opera si Balet Bucuresti (BNOB) și a obținut diploma Royal Academy of Dancing.

Teatru: Dragulescu a jucat in piesele „Cum sa lupti singur”, „Facerea Lumii”, “Barbierul din Sevilia” și „Visul unei nopți de vara”, printre altele.

Cantat: Ea a fost solista cu grupuri cum sunt CutiaS, Orchestral Bibliotecii si Orchestra Cantecirii, care se specializeaza in preluarea traditionalelor muzicii romanesti și folclorice și compoziții orchestral simfonice.

Frecventa: Larisa se implica adesea in evenimente de binefacere și de caritate, deoarece crede in beneficiul acestora pentru ceilalti.

Larisa Dragulescu – Premiile si Premiile

Larisa Dragulescu este recunoscute pentru rolurile sale uimitoare in spectacolele, serialele si filmările sale si a primit numeroase premii si recunoastere pentru talentul sau.

Lista principalelor premii si nominalizari ale lui Larisa Dragulescu:
Premiul pentru Teatralitate (2000): Pentru contribuția la teatro pe scena românească

Premiul de excelenta (2011): Pentru realizari de televiziune

Premiul pentru Cea mai buna Vedeta (2011): Pentru contribuția la industria de divertisment

Premiul pentru Onoare (2012): Pentru contribuția la industria media din România

Premiul pentru Onoare (2013 ): Pentru realizările sale profesionale in industria media

Premiul pentru Contribuția la Media (2013): Pentru promovarea valorilor romanesti prin intermediaryul mass-media

Nici nu se repetă premiul de excelență pentru realizări de televiziune

Premiul pentru Cea mai buna Vedeta Invitata (2013): Pentru contribuția la entertainments

Premiul pentru realizări de televiziune (2014): Pentru realizări excepționale

Premiul Cinemateca Romania (2015): Pentru contribuția la filme și teatru

Larisa Dragulescu – Viata Personală

Larisa Dragulescu are o viata personala bogata si o poveste de dragoste care permite admiratorilor sa viseze. La 22 de ani, ea s-a casatorit cu Cornel Mihalache, dar divortul s-a dovedit a fi inevitabil in cele din urma. In anul 1994, Larisa a avut o relatie scurta cu actorul si regizorul american René Schuur.

In prezent, Larisa Dragulescu traieste fericita alaturi de actualul sau partener, pe nume Marcel Papp, un doctor in stiinte in echipa de medicina si inginerie a Laboratorului de Cercetare Clinica al Centrului de Nutritie si Oncologie din Bucuresti. În anul 2005, ea și Papp au botezat o fetita și compozitoare, pe nume Miruna.

Larisa Dragulescu – Un Model Pentru Femeile Romanesti

Larisa a pietruit un pic periculos cu scopul sau profesional si si-a facut un nume in showbiz-ul romanesc. Prin contribuția sa extraordinara, a devenit un simbol de inspirație pentru alte femei, foarte invidiată pentru talentul său si rafinamentul sau.

Ea a fost intotdeauna un model imbracat pe care le putem urma. Avand o abordare deschisa la moda, larisa abordeaza diverse stiluri si ocazii.