Machiaj simplu pentru o zi de vară: Sfaturi și trucuri pentru a arăta natural și frumos

Machiajul pentru o zi de vară este mereu una dintre cele mai mari provocări pentru orice femeie. Chiar dacă este vorba de prin îmbrăcarea ei, pacea și calmul vin atunci când selectezi produsele corecte de machiaj pentru a face față temperaturilor extreme. Trebuie să luăm în considerare condițiile vremii specifice, cum ar fi natura umedă și vântul care, pare că lipsesc, dar se simt în fiecare zi de vară, în special peste-noapte. 

Pentru a rezista în faţa minunăţii pe care această parte din an piculit-o aici, trebuie să arătăm bine într-un mod natural și să ne simțim confortabil în pielea noastră. Iată câteva sfaturi și trucuri de machiaj pentru o zi de vară naturală și frumoasă.

Cum să alegi produsele de machiaj potrivite pentru o zi de vară

Înainte de a ne grăbi cu aplicarea produselor de machiaj, este important să cumpărăm produsele potrivite pentru condițiile vremii. Există mai multe trucuri și opțiuni disponibile pentru a constitui un set de machiaj simplu și perfect pentru o zi de vară. Iată lista produselor esențiale pe care ar trebui să le avem în sezonul cald:

• Crema pentru față cu FPS: Acestea servesc la protejarea pielii, ajutând la prevenirea apariției punctelor închise la culoare, petelor albe și a arsurilor solare.

• Fond de ten rezistent la apa: Este diferit de cel normal și are tendința să reziste la stropii de apă sau la transpirație printr-o bază matifiantă. Varietatea de culori disponibile vă poate ajuta să alegeți un fond de ten care să se potrivească perfect cu culoarea pielii.

• Pudră matifiantă: O pudră bună și matifiantă poate absorbi suficient ulei și se referă la unul dintre produsele esențiale în sezonul cald, fiind în același timp neîngrăditor și matifiant.

• Fard de obraz: Acest produs este esențial în timpul zilelor calde pentru a adăuga imperechere. Se poate aplica direct pe obraji sau pe fardurile strălucitoare și colorate pentru a obține o culoare vie și echilibrată a pielii.

• Tuș: Tuș sau rimel sunt alte produse celebre în crearea unui look machiat în mod natural. Cu un single stroke, tușul poate schimba cu ușurință întreaga față. De asemenea, precum rimelul, tușul poate oferi adăugirea unei frumuseți naturale prin conturarea genei și a adăugării de volum.

• Blush: Blush-ul poate fi adăugat după ce machiajul a fost făcut pentru a oferi un bonus de frumusețe și culoare. Poți găsi o variate oferte de produse blush sub formă de pudră sau monuvuri, ideal pentru orice sezon.

• Ruj: Unele rujuri pot oferi o notă de culore într-un mod natural și subtil. La fel ca blush-ul, poate fi găsit sub forme de pudră sau monuvuri, ideal pentru sezonul cald.

Cum să aplici produsele corect

După ce a fost selectată lista de produse necesare pentru machiajul pentru o zi de vară, acuma este timpul să învățăm cum să le aplicăm pentru a obține un look natural și frumos. Iată trucurile și pașii esențiali pentru a your-face.

• Pre-prep: Este întotdeauna important să aplicăm produsele pe un ten curat și hidratat și să ne curățăm pielea în mod adecvat cu produse delicat pentru a aduce oxigenul și nutrienții necesari.

• Aplicarea Fondului de Ten: După ce am pregătit tenul, acum este timpul să aplicăm fondul de ten și să corectam orice imperfecțiuni.

• Estompeză Fondul de Ten: Pentru a asigura o acoperire naturală și chiar, folosiți orice burete preferiți. Estompează fondul de ten pentru a obține un aspect impecabil, fără aplicarea unui efect de grilaj. Acest pas poate reduce anumiți pete, numai prin tonifierea lor.

• Aplicarea pudrei matifiante: Aplicarea pudrei, după fondul de ten va lubrifia în mod corespunzător suprafața pielii.

• Fard de obraz: Aplicând fardul de obraz pe mâini și picăturile de ion, se obține un aspect natural în timpul zilelor calde.

• Rimel:Aplicali rimelul în fiecare ochi, de la rădăcina geana până la vârf. Alegeți-l în funcție de situație, putându-se alege dintre rezistent sau umed în special înainte de sesiune în poieni sau de alergare la plajă.

• Tuș:Tușul potrivește perfect genele și adăugă culoare în mod natural. Poate fi găsit într-o varietate de culori care să se potrivească cu orice look.