La multi ani 1 iunie: cele mai frumoase mesaje pentru Ziua Copilului

„La multi ani, 1 iunie!” Aceste cuvinte sunt primite cu bucurie de catre copii de pe intreaga planeta, deoarece de ziua lor se organizeaza multe activitati distractive si se trimit felicitari. Data de 1 Iunie reprezinta pentru majoritatea copiilor momentul anual in care pot trai clipe de fericire.

Istoria Zilei Copilului incepe in anul 1925, cand, la cel de-al 10-lea Congres Mondial al Educatiei din Geneva, s-a stabilit ca data de 1 Iunie sa fie recunoscuta oficial ca zi a copiilor. Acest toponim a fost recomandat de Grigore Vieru, din Romania, cu scopul de a promova respectarea si recunosterea drepturilor copilului.

In prezent, Ziua Copilului este sarbatorita in aproape toate tarile lumii si implineste o serie de obiective importante, precum lupta impotriva tuturor formelelor de violenta asupra copiilor, incurajarea si sprijinirea lor in implementarea drepturilor lor fundamentale si asigurarea conditiilor necesare pentru ca acestia sa poata obtine educatie si ingrijire medicala adecvata.

Cele mai frumoase mesaje pentru Ziua Copilului

Atunci cand vorbim despre ziua copiilor, trebuie sa ne amintim de importanta lectiilor de buna-dispozitie si bucurie, dar si de imbunatatirea creativitatii si a dorintei de a-si face noi prieteni. Pentru a-si transmite copiilor dorinta de a fi fericiti si plini de energie, multi parinti aleg sa le trimita lor frumoase mesaje de la multi ani pe data de 1 iunie. Iata cateva dintre cele mai populare mesaje pentru Ziua Copilului:

– “Dragul meu, sa stii ca iti doresc fericire si sa cauti in tine motivatia astfel incat sa iti marchezi o noua etapa frumoasa in viata ta. Sa ai parte de multa bucurie pe 1 iunie!”;

– “La multi ani, sa iti fie de bine intr-un mediu de pace, de incredere si de intelepciune.”;

– “Copilas frumos, iti doresc un 1 iunie in care sa iti vinzi constiinta cu dragostea, sa simti bucurii si sa primesti semne de fericire si emotie.”;

– “Dragul meu, sa iti permiti sa faci fata timpurilor schimbatoare si sa te bucuri de tot ceea ce iti ofera viata si sa folosesti imaginatia ta in luarea deciziilor. La multi ani, copilas minunat!”.

Cele mai frumoase felicitari pentru Ziua Copilului

Un mod la fel de eficient de a marca apropierea Zilei Copilului este sa trimiti copiilor, prietenilor sau familiei tale cele mai frumoase felicitari multifunctionale, care pot contine diferite jocuri, explicatii si liste. De exemplu, prin trimiterea unei felicitari de Ziua Copilului, poti organiza jocuri de memorie sau chiar « Ghiceste Tinta ».

De asemenea, urmatoarele felicitari pentru copii sunt de asemenea foarte solicitate:

– Cartonase colour-in;

– Felicitari sau afise personalizate;

– Felicitari sau plicuri animate;

– Felicitari de la multi ani cu numere magice;

– Felicitari cu ghicitori sau material didactic;

– Felicitari cu puzzle;

– Felicitari care necesita activitati sau conexiuni interactive;

– Felicitari replica/collage;

– Felicitari cu scris si invitatii magnetice.

Cele mai distractive activitati de Ziua Copilului

Atunci cand vine vorba de sarbatorirea Zilei Copilului, cea mai buna modalitate de a te asigura ca toata lumea se va bucura si se va distra este organizarea unor activitati distractive. Din fericire, exista numeroase tipuri de activitati care se pot organiza pentru a face din aceasta zi una memorabila:

  1. Festivaluri de muzica pentru copii

Exista o numeroasa gama de festivaluri de muzica de larga raspandire, dedicate copiilor, care au publicul lor entuziast. Dintre acestea, citam: EuroKids, The National Arts Festival of Children si National Tin Arts Festival For Children.

  1. Ateliere artistice

Atelierele artistice sunt, fara indoiala, unele dintre cele mai populare activitati organizeaza la Zilei Copilului. Dar in afara de realizarea unor obiecte decorative din hartie, copiii se pot bucura si de modelaj si pictura pe sticla, facut de mana lor.

  1. Vizite la parcuri de distractii

Organizarea unei excursii la parcul de distractii este o modalitate perfecta pentru a oferi copiilor o zi extraordinara. In timpul acestei activitati, copiii se pot bucura de curse de montagne russe, sali de jocuri si mai multe atractii distractive.

  1. Petreceri tematice

Daca vrei sa faci ca petrecerea ta din 1 iunie sa fie memorabila, cel mai bun lucru de facut ar fi sa organizezi o petrecere tematica. Fie ca optezi pentru printese Disney sau caractere de desene animate, poti oricand sa ii pregatesti copiilor cea mai distractiva zi din an.

  1. Excursii la muzee si parcuri

Cea mai buna modalitate de a ii inmulti bucuria copiilor pe Ziua Copilului este sa le oferi ocazia de a petrece timpul in natura. De exemplu, acest lucru poate fi realizat prin organizarea unei excursii la muzeele, parcurile sau gradinile botanice din apropiere.

Ziua Copilului reprezinta pentru copii si parinti momentul anual cand pot (re)descoperi bucuria si magia frumusetii vietii. Parintii vor decide modul in care vor sarbatori aceasta zi, fie prin trimiterea celor mai frumoase mesaje de la multi ani sau prin organizarea celor mai distractive activitati si excursii. Cu siguranta, aceasta zi va fi una memorabila pentru cei mici si trebuie sa nu uitam sa le aratam ca sunt importanti pentru noi! La multi ani, 1 iunie!